Полицай прегази с колата си жена в Монтана

0
Пешеходката е починала
Пешеходката е починала Снимка: Dunavmost

Пешеходката е починала

Служител на Областната дирекция на МВР в Монтана на 52 години е задържан снощи, след като е блъснал с личния си автомобил пешеходка на булевард „Трети март“ в Монтана и тя е починала, съобщиха от полицейската дирекция в града.

Инцидентът е станал към 18:40 часа. Тогава жена на 65 години решила да пресече булеварда на немаркирано с пешеходна пътека място и била блъсната фатално от полицейския служител, който в този момент не е бил на работа.

На мястото е направен оглед, на шофьора са направени тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. Той е задържан за денонощие, образувано е следствено дело.

От Областната дирекция на МВР в Монтана съобщиха за БТА, че от началото на тази година в региона вече има четирима загинали при пътнотранспортни произшествия – трима прегазени пешеходци и един загубил живота си при катастрофа – удар на кола в стълб. През миналата година смъртните случаи при катастрофи в Монтанско са осем, като има и 150 ранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари