Жена почина след четири отказа за прием в болница

0
Линейката обикаляла 3 часа между лечебните заведения
Линейката обикаляла 3 часа между лечебните заведения Видео: NOVA

Линейката обикаляла 3 часа между лечебните заведения

58-годишна жена със съмнение за мозъчен кръвоизлив почина, след като няколко болници в София отказаха да я приемат. Трагедията се развива на 8 януари, информира NOVA.

След като я откриват в безпомощно състояние, близките ѝ търсят спешна помощ. Следват 3 часа обикаляне с линейката, 4 отказа за прием в болница, а когато най-накрая е хоспитализирана и оперирана, се оказва твърде късно.

Жената издъхва на 22 януари, след като прекарва 2 седмици в кома.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Мунчо
    Ужас, просто ужас!
  • 8
    5
    daskal
    Че то и по време на война няма такъв ужас. Вие разбирате ли, че бумажките и разпоредбите са изместили изцяло ЧОВЕЩИНАТА?
  • 11
    4
    Anna
    Не че няма лекари..просто се скатават и си клатят топките.Да извикат виновника за ситуацията...ГЕРБ.ДА ДАДЪТ ОБЕСНЕНИЕ.
  • -7
    3
    хахах
    Като няма реанимационни легла и лекари-реаниматори, къде да я приемат, в тоалетната ли да отиде с някоя санитарка да я съживява? Не ви ли казаха миналото лято, че така ще стане, ако се допусне системата да се претовари? Но Ганьо не приема, че от простотията си тегли, винаги му е виновен някой.
  • 13
    2
    Стоян
    Просто трябва сериозен бой,наред,навсякъде,боклуци,това не са лекари,а долни сьщества с купени дипломи!ГЕРБ,трябва да отговаря за това положение!До стената и разстрел!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари