Блъснаха жена на булевард “Липник“

2
По първоначална информация жената е с множество наранявания
По първоначална информация жената е с множество наранявания

По първоначална информация жената е с множество наранявания

Жена пострада при инцидент на булевард “Липник“ днес около 12:00 часа. Тя е била блъсната от водач на лек автомобил „Хюндай“ и е откарана в болница с линейка. Очаква се информация за състоянието ѝ, като по първоначална информация е с множество наранявания.

Според шофьора на леката кола той се е движил по булевард „Липник“ от КАТ в посока към центъра. На кръстовището на мол Русе светофарът е светел зелено и той е преминал през кръстовището, като в последния момент е видял жената, която е била слязла на пътното платно. Опитал се е да я избегне, но не е успял, съобщи Русе Медиа.

Шофьорът обясни още, че не е блъснал жената на пешеходната пътека и има свидетели – водача на румънски автомобил, който се е движил зад него. На място има екип на Пътна полиция, причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    до номер 8
    Тая формула дето си я написал се учеше във ВИММЕС и още е валидна , извадена е от един съветски учебник издаден 1954 година. Там спирачния път не отчита разликата в качеството на гума модел 1950 и модел 2023, не е имало тогава ABS , ESP , спирачни асистенти ит.н. Дори асфалта в днешно време е друг. Моята кола спира при 50 км/ч на сух асфалт за 10-12 м.Още си в комунизма ......
  • 5
    9
    Ина
    И в края от камерите се оказва,че дъртака е минал на червено и жената е била на пешеходната.....защо се опитва да лъжи след като има камери
  • 0
    8
    много спец тука бре
    Спирачният път на сухо се изчислява по формулата скорост разделена на 10 и полученото на квадрат - съответно при 50км/ч спирачен път 25м, при 80 - 64м. На мокро формулата е същата, като към резултата се прибавя и половината от същия спирачен път - при 50 км/ч - (50/10)**2 + ((50/10)**2)/2 общо взето се получава спирачен път от 37,5 метра. Няколко фактора оказват определено влияние върху времето за реакция на водача: нивото на алкохол в кръвта, употребата на наркотици, състоянието на умора и нивото на концентрация. Освен скоростта на превозното средство, и метеорологичните условия, пътните условия и износването на гумите също се вземат предвид при изчисляване на спирачния път. Когато говорим за спирачен път, имаме предвид разстоянието, което превозното средство изминава. от момента, в който водачът натисне педала на спирачката докато автомобилът спре напълно. Както при дистанцията за реакция, колкото по-бързо е автомобилът, толкова по-дълъг е спирачният път. По този начин формулата за спирачен път може да бъде представена като: Общ спирачен път = разстояние на реакция + спирачен път
  • 9
    7
    Като
    гледам 15 метра контра се е влачил, значи я е видял ама не могъл да спре навреме. Значи е бързал здравата - минал на много узрял "партакал"
  • 16
    6
    оня
    Доста дълъг спирачен път, ако е от тази кола, не е добре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари