Защо учителка, срещу която има над 15 жалби от родители, продължава да работи в училище "Христо Ботев"?

15
Как смятате г-н директор, ще успеете ли да съберете деца през есента за класа на г-жа Бисерка Петрова?
Как смятате г-н директор, ще успеете ли да съберете деца през есента за класа на г-жа Бисерка Петрова?

След като в началото на този месец майка на първокласник се оплака от психически и физически тормоз от страна на класния ръководител, г-жа Бисерка Петрова върху детето ѝ в СУ "Христо Ботев" в Русе, днес в редакцията ни пристигна писмо с твърдения, отправени от друг родител.

"Учителка срещу която има над 15 жалби от родители продължава да работи в училище " Христо Ботев", пише г-н Светослав Борисов.

Ето какво сподели той пред Dunavmost.com:

"Не знам дали някъде по света има такъв случай, но в нашата мила родина всичко е възможно. Срещу г-жа Бисерка Петрова има подадени над 15 жалби от различни родители заради побой, тормоз и заплахи отправени към малолетни деца през годините и въпреки това тя продължава да работи на същото работно място без никакви притеснения.

Каквито и да са провинцията на тази персона зад нея винаги застава Теодор Коцев и директорът я брани с цената на всичко. Именно той носи отговорност за отлива на ученици от това някога елитно училище защото проблемите и скандалите там не са затихвали никога. Г-н Коцев знае отлично колко жалби има подадени до него срещу тази учителка, но явно битите и тормозени деца не са важни за доброто име на това учебно заведение.

Всичко е прекрасно ала кой родител ще повери детето си на учител всеизвестен с простащината и липсата на елементарна култура и възпитание? Как смятате г-н директор, ще успеете ли да съберете деца през есента за класа на г - жа Бисерка Петрова?

Аз лично не съм оптимист защото целия град знае в какво се е превърнало това училище."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари