Тормоз в СУ "Христо Ботев"

35
Обявиха детето ми за лъжец, а въпросната госпожа за светец
Обявиха детето ми за лъжец, а въпросната госпожа за светец Снимка: Кис 13 / архив

Майка на първокласничка в СУ "Христо Ботев" в Русе се оплака от психически и физически тормоз от страна на класния ръководител - г-жа Бисерка Петрова върху детето ѝ.

Галина Димитрова твърди, че учителката се "държи зле с децата, обижда, вика, блъска".

Ето какво още разказа в писмото си до редакцията ни разтревожената майка:

"В началото на месец декември класният ръководител на 1г клас от СУ "Христо Ботев" гр. Русе излиза в болнични като заместник идва г-жа Бисерка Петрова. Още от първия ден тя се държи зле с децата, обижда, вика, блъска. Децата са видимо уплашени и стресирани. Моето дете започна да се буди с писъци и болки в стомаха през нощта. Последва едноседмично ходене по лекари, разбрахме, че проблема е психически, след проведения разговор ми сподели, че госпожа Петрова я е ударила по главата, защото оцветила звукови модели (така както ги учи два месеца класната им ръководителка ). След подадена жалба от мен до ръководството на училището без да говорят с децата от класа обявиха детето ми за лъжец, а въпросната госпожа за светец. Интересно ми е защо тогава срещу светицата има множество жалби, защо всеки който разбере, че детето ми е ударено от учител в СУ"Христо Ботев" веднага казва името на г-жа Петрова, защо тя е разследвана от прокуратурата, защо деца от нейният клас масово се местят в други училища (нали всички я обичат), защо нейни бивши ученици, които вече учат в други училища, казват за нея, че е "изрод"?

До директора на училището г-н Теодор Коцев не са ли достигнали сигналите? Защо той я прикрива и става неин съучастник и кой стои зад гърба им, че си позволяват да малтретират безнаказано деца?", пита стресираният родител.

"Като родители поискахме среща с директора г-н Коцев, които се държа арогантно, надменно и отказа разговор с нас", допълва г-жа Димитрова.

На вниманието на родители на бъдещи първокласници госпожа Бисерка Петрова в момента е класен ръководител на четвърти и през учебната 2020/2021 г. ще поеме първи клас.

За случая с моето дете ще бъдат уведомени всички възможни инстанции.

Това писмо ще бъде изпратено до всички медии", завършва писмото си русенската майка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари