Взривиха автомобил в Русе, свързан с Венци Чикагото

1
Взривиха автомобил в Русе, свързан с Венци Чикагото
Видео: Венцислав Ангелов

Лек автомобил "Ауди А8" се е взривил тази нощ в Русе. По предварителна информация става дума за умишлено престъпление. Собственикът на колата е познат на небезизвестния Венцислав Ангелов-Чикагото, който бе осъден на 6 години затвор при строг режим за създаване на схема за международен канал за трафик на наркотици през Перу и Испания.

Колата е пламнала малко след 1 часа след полунощ, каза собственикът й Кристиян Танов. Тя е била паркирана пред бл. "Команово" в жк "Възраждане юг". Пламъците са били потушени от пожарникарите, но следите говорят за взрив.

Кристиян Танов не се ангажира с причините и отрече да е получавал заплахи. Според него случилото се не е свързано с Чикагото, който със същия този автомобил е пътувал до Великотърновския апелативен съд, за да обжалва присъдата си.

Причините за унищожаването на автомобила се разследват.

 

Венцислав Ангелов:

ВИДЕО ОБРЪЩЕНИЕ на  до Министър Председателя на Република България -г-н Бойко М. Борисов....!!!!

Г-н Министър Председател ,
тази сутрин около 2,35 часа на 07.01.2015 година в град Русе бл. " Перущица " е умишлено или опожарен или взривен автомобила с който пътувах до Апелативен съд град Велико Търново в началото на месец октомври 2014 година..!!! Дали е индиректна заплаха срещу мен , извършвайки този умишлен палеж или взрив , се надявам органите на ОДП - МВР град Русе да установят г-н Борисов........!!!

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари