Венци Чикагото – брат на сина си

0
Венци Чикагото – брат на сина си
Видео: Кис 13

Закопчаният за фейсбук атаката срещу Първа инвестиционна банка русенски бизнесмен Венцислав Ангелов - Чикагото минава за брат на... родния си син Йордан Бонев. Тази шокираща семейна история лъсна на делото срещу председателя на движение „Свобода" и авера му Бисер Миланов - Петното за насаждане на расова омраза в понеделник.

Тогава Бонев обяви пред магистратите, че човекът, който го е отгледал като баща - Йордан-старши, всъщност е негов биологичен дядо. Съратникът на Петното е забраненият плод на тийнейджърска любов между Венци Чикагото и русенска ученичка, твърдяха запознати с латинодрамата по поречието на Дунав в кулоарите на съда, пише "Всеки ден".

За да се прикрие семейният срам, дядото Йордан осиновил малкия Данчо

Когато хлапето поотраснало, Венцислав се опитвал да установи контакт с него с безумната история, че му е незаконен брат. Двамата имат бурни отношения помежду си дълги години, но в последно време са се сдушили и най-после са установили някакво подобие на семейни отношения, допълват русенци.

Чикагото има бурен живот и след тийнейджърската си изцепка. Записва се в милиционерската школа в Долни Богров и сам се хвали с геройствата си по време на Възродителния процес. Разправя в родния си град легенди за сблъсъци с ислямски терористи в Родопите, на които местните до днес с недоверие поклащат глави и се подсмихват под мустак.

Венцислав Ангелов е доказан митоман, пише още "Всеки ден". До ден днешен не спира да твърди, че е имал предварителна информация за атентата в Сарафово, но правителството не си е мръднало пръста да предотврати трагедията с израелските туристи. „Нека погубените животи тежат на съвестта на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, които са знаели и нищо не са предприели и не само това. Пуснал съм официален сигнал до главния прокурор г-н Цацаров, с който го уведомявам, че аз, Венцислав Ангелов, имам оперативна информация, че няколко дена преди атентата в Сарафово е имало едно телефонно обаждане за това, че атентатът ще се случи. Лично, по разпореждане на Цветан Цветанов, този запис е унищожен", не спира да бълва конспиративни теории Чикагото. Ден след като бе освободен от ареста срещу подписан протокол, че повече няма да клати общественото спокойствие с безумията си из социалните мрежи,

Ангелов пусна жалба до Административния съд в Русе заради незаконосъобразната заповед, с която бе задържан за 24 часа. Венци Чикагото се жалва, че депешата за арест е съставена в 21 часа и му е поднесена за подпис, но на документа е посочен по-ранен час - 16,00. Така той на практика е арестуван незаконосъобразно. Когато вижда сменения час, Венцислав Ангелов не иска да подпише заповедта, докато на нея не бъде отбелязано, че я разписвал в 21,00.

Чикагото заплашва, че ще съди ДАНС, а ченгетата му отвръщат „да не им създавал проблеми".

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари