Внезапно почина кметът на Община Ракитово

3
Костадин Холянов бе добър човек, любящ баща и дядо, пишат колегите му
Костадин Холянов бе добър човек, любящ баща и дядо, пишат колегите му

Костадин Холянов бе добър човек, любящ баща и дядо, пишат колегите му

"Днес завинаги ни напусна кметът на Община Ракитово г-н Костадин Холянов! Поклон пред паметта му! Отиде си един добър човек, любящ баща и дядо!"

Това съобщават от пресцентъра на родопската община.

Заради внезапната кончина на г-н Костадин Холянов, а и във връзка със заповед на областния управител на Пазарджик Иван Васев за усложнената епидемична обстановка, се отменя тържеството по случай Бабинден и Деня на родилната помощ в Костандово-утре, 21 януари 2022 г.

Костадин Щерев Холянов е роден през 1949 година в гр. Ракитово. Започва трудовата си дейност през 1975 година като управител склад в ОКС Велинград. През 1976 година е назначен като организатор експлоатация в ДАП „Товарни превози” клон Велинград. От 1977 година е преназначен в началник Автобаза Ракитово и ръководи дейността до 1989 година, когато автостопанството в Ракитово става самостоятелно и той е назначен като директор САС – Ракитово. До 1991 година Костадин Холянов успешно управлява и организира работата в автостопанството. След преустановяване дейността на САС Ракитово, той започва собствен бизнес като едноличен търговец. От 1992 година до настоящия момент той е създал голяма база в областта на дървопреработването и е постигнал голям успех в бизнеса с производство на всякакви изделия от дървен материал. През 2007 година разширява дейността като пуска в експлоатация хотелски комплекс в м. Цигов чарк. Години наред неговите фирми са водещи в областта на дървопреработващата промишленост и туристическите услуги в нашата община. През изминалия мандат е общински съветник в Общински съвет – Ракитово. Костадин Холянов е човек с богат управленски опит. Притежава много добри организаторски способности, решителен и борбен характер. Той винаги изразява открито своята гражданска позиция и е готов да защити интересите на съгражданите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари