Включиха Симов, Сидеров и Нотев в черен списък на Украйна

0
Соцдепутатът бил обиден, че украинците са му объркали презимето
Соцдепутатът бил обиден, че украинците са му объркали презимето

Депутатът от Българската социалистическа партия Александър Симов бе включен от украински сайт в черен списък, в който се изброяват агентите на Кремъл.

За това съобщи самият той в пост на страницата си във фейсбук.

Уважаеми дами и господа, в живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент, но старият репортер се откри в един украински списък с пипалата на Кремъл. Това, разбира се, е поредната проява на украинската шизофрения, която вече става хронична и остра, но откакто хибридната война се развихри, съм попадал във всякакви списъци - с комисари на подмяната, с автори на антидемократична пропаганда и какво ли още не. Сега вече съм пробил на международно ниво, уважаеми хибридчици! Обиден съм, че украинците са ми объркали презимето, но се заклевам, че ще продължа да пиша така, че те да го научат и никога да не го забравят :)))”, написа депутатът във фейсбук.

Освен Александър Симов в черния списък са включени и други българи, сред които има имена и на политици като лидера на “Атака” Волен Сидеров, заместника му в партията Десислав Чуколов и зам.-председателя на Народното събрание Явор Нотев, който също е атакист, допълва 24 часа. В черния списък на шпионите на Кремъл на украинския сайт са включени и Станка Шопова като шеф на проруската фондация “Устойчиво развитие за България”, социологът Юрий Асланов, лидерът на движение “Русофили” Николай Малинов, няколко проруски организации и партии като БСП и “Атака” и пр.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари