Важните дни на месец май, които всеки трябва да знае

2
Периодът до 7 май е много опасен, магически период
Периодът до 7 май е много опасен, магически период

Май месец е богат месец и енергийно и ритуално.

Погледнато по дни, Ви предаваме това, което е добре да се прави или да не се прави в дните със специална енергия, пише Zajenata.bg.

1 май

- Закачлив езически празник на плодородието, в който ритуално се сливат космическите женски и мъжки енергии, които насърчават пробуждане на природата, като едно от най-изящните творения на божествата. Билки, отгледани на този ден имат чудна сила. Също така, на този ден се препоръчва къпане в реката или в езеро - защото това е добра защита от негативната енергия и от болести. Има още едно правило, което трябва стриктно да се спазва, а това е, че на този ден никому нищо не се дава назаем.

4 май

- На този ден задължително трябва да се почисти къщата и във всяка стая да се постави по скилидка чесън, за да се защитите от негативната магия, която правят хората - черна магия.

5 май

- Този ден трябва да се използва за посещение на гробищата и да се изкаже уважение. Този ден не е добър за венчаване.

6 май

- Св Георги - Гергьовден, красив и много важен празник, претъпкан с интересни ритуали. За здраве и щастие трябва сутрешното къпане да го направите в река или езеро. За да имате постоянно пари в дома си, трябва да си налеете вода в един съд и в него да сложите златна или сребърна бижутерия и да се остави да пренощува. По този начин се призовава финансовата мощ на къщата. Също така, 6 май е много важна дата и за духовния и материалния свят. Тогава можете да усетите или да Ви се покаже някой близък, който е починал и да Ви предаде съобщение. 

17 май

- Щом настъпи първата минута от този ден, двойките, които искат потомство трябва да започнат да работят, а това трябва да го направят и на следващия ден, 18 май .

21 май

- Запомнете го добре! Запомнете и съня си, защото нощта от 20 до 21 май има пророчески характер и този сън може да Ви се осъществи или да ви покаже пътя към осъществяване на целите Ви.

23 май

- Перфектен ден за правене на любов, защото укрепва връзката. Този ден прекарайте с желаната личност в гушкане и целувки.

Периодът от 27 април до 7 май е много критичен и опасен магически период.

През този период най-много работят черните магове, както и негативните хора, които искат да ни навредят. Тези дни не взимайте и давайте нищо, нищо не разменяйте с хора, с които не сте в специални отношения.

Не давайте назаем пари в тези дни. Много се пазете тези дни.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари