Седем неща, от които да се откажете през май, за да сте по-щастливи

0
Сега е важно да се занимавате само с текущи дела, които са най-актуални
Сега е важно да се занимавате само с текущи дела, които са най-актуални

Май не е най-лесният период

През този месец Вселената изисква от нас действие, активност, но дава малко енергия. За да имате достатъчно енергия и мотивация за най-важните неща, трябва да се отървете от всичко, което краде тази енергия, съветва Actualno.

В края на пролетта определено не трябва да поглеждате назад. Трябва да се научите да пускате миналото, защото краят на пролетта е напълно неподходящ за самостоятелно коригиране на грешки. Сега е важно да се занимавате само с текущи дела, които са най-актуални.

1. Безцелни и безсмислени занимания

В никакъв случай не посвещавайте ценното си време за нещо, което в момента няма значение за вас. Например, ако имате много задължения в дома, тогава след работа е по-добре да ги вършите, а не да се забавлявате. Експертите силно препоръчват правилно да приоритизирате.

2. Преживявания

Да, в живота ни често се случва нещо, заради което сме много притеснени. Нищо страшно няма да стане, ако успеете да прогоните ненужните мисли навреме. Ако сте от хората, които не знаят как да се отърват от мислите за миналото и преживяванията, тогава ще трябва да се научите. Може би приятните занимания, общуването с оптимистични личности ще ви помогнат да забравите за негативното.

3. Ненужни неща

Старите неща ще ви повлекат надолу, така че трябва да се отървете от тях възможно най-скоро. Последното почистване беше в началото на пролетта, но сега трябва да го направим отново.

4. В очакване на чудо

Това също ще бъде излишно. За съжаление май ще е далеч от най-благоприятната астрологична ситуация. Това означава, че определено е невъзможно да чакате, докато всичките ви проблеми се изпарят по някакъв магически начин. Вселената ще се опита да ни помогне с решението на проблемите, но няма да направи всичко вместо нас. Ще бъде възможно да промените живота си към по-добро само чрез упорита работа.

5. Непримиримост

Това също ще трябва да бъде премахнато. Хората, които стават твърде упорити в защита на интересите си, ще си платят за това. Ако агресията ви е присъща, по-добре е да се отървете от нея, защото през май такъв модел на поведение в бизнеса и други области ще бъде просто неприемлив. Според наблюденията, в края на пролетта победителите са хора, които могат да се съобразяват с мнението на останалите, да се съобразяват с чуждите емоции и чувства.

6. Прехвърляне на отговорност

Делегирането на правомощия на други хора и прехвърлянето на отговорност върху раменете на някой друг през май няма да остане незабелязано. Ако имате някаква много важна задача, решете я сами. В противен случай можете да предизвикате рязък прилив на негативна енергия от околните.

7. Посредственост

Май е времето на цъфтежа на творческата енергия, така че трябва да се пазите от обикновен външен вид, скучно настроение и апатия. Важно е да се държите така сякаш сте победител в живота. Внесете доброта, светлина, радост, любов в този свят. Осветете света с красота и любов към себе си. Хората около вас ще го усетят и ще бъдат привлечени от вас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари