Уличното осветление в Русе щяло да работи нонстоп, защото било "икономично"

0
Изглежда, че пробите са започнали без Община Русе да разбере или администрацията иска да "замаже" положението с бутафорни проверки
Изглежда, че пробите са започнали без Община Русе да разбере или администрацията иска да "замаже" положението с бутафорни проверки

Община Русе ще приема работата на фирмата, монтирала икономичното осветление.

Започват 72-часови проби на монтираното улично осветление на участъци в Русе, съобщиха от Общината.

Пробите са за приемане на работата на фирмата-изпълнител в зони по проекта „Инженеринг (проектиране, авторски надзори строителство) за изпълнение на мерки за енергийна ефективност по системата за улично осветление на град Русе“. В съответния участък, който се проверява, осветлението ще работи без спиране в продължение на 72 часа.

От Общината уточниха и за кои зони става дума: всички улици и пространства, заключени между ул. „Николаевска“, бул. „Цар Освободител“, ул. „19-ти февруари“, ул. „Одрин“, ул. „Цар Калоян“, бул. „Придунавски“ в участъка от ул. „Мостова“ до ул. „Независимост“, ул. „Независимост“, бул. „Съединение“ и Парка на Възрожденците.

Припомняме ви, че уличното осветление в центъра на града работи още от вчера. Изглежда, че пробите са започнали без Община Русе да разбере или администрацията иска да "замаже" положението с някакви бутафорни проверки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари