Тошко Йорданов: Защо ние да сме развалили коалицията? Проблемите се казват Асен Василев и Кирил Петков

0
Те нарушаваха коалиционните споразумения и ние това го повтаряме 4 месеца
Те нарушаваха коалиционните споразумения и ние това го повтаряме 4 месеца Видео: Novini.bg

Официална писмена покана от ПП не сме получавали, то си има правила

Това заяви Тошко Йорданов от ИТН в кулоарите на НС, предаде Novini.bg

По думите му "Продължаваме промяната" няма 121 депутати и ще продължава да нямат и ще продължават да търсят. "Трябваше да проведат разговорите си нормално, да изпратят покани", каза още той.

Нямаме проблем с "Продължаваме промяната", заяви той и допълни, че имат разминавания, но целите им се препокриват. "Проблемите се казват Асен Василев и Кирил Петков, те нарушаваха коалиционните споразумения и ние това го повтаряме 4 месеца. Не знам защо се казва, че ние сме развалили коалицията", категоричен е Йорданов.

Нека да видим на кого ще бъде връчен третия мандат. Това е конституционна процедура и не е като да отидем да си вземем нещо или да не го вземем. Всеки, който получи мандат е длъжен да опита да състави правителство, отсече още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Докога?!
    Докога журналисти и медии ще дават възможност "за изява" на това грозно, противно, коварно и отвратително нищожество, дето са го кръстили Тошко?! Оказа се, че наглостта и цинизма му нямат граница! Не те били развалили коалицията! Така ли бе, Хаджията?! Така ли бе, слузест червей, дето допълзя в парламента от сараите, от Банкя, от делянпеевски, котарашки, сикаджийски и други фирми на мафиоти, мутри и престъпници, до един аркадаши на Сакатия ти "лидер"! Ами, не стана управител на БНБ ефенди Каримански - кандидата на сарайския ви началник, Асен Василев отряза Пеевски за още три милиарда за магистрала "Хемус", понеже вече Сикаджията от Банкя му беше платила толкова, но магистрала няма, нали?! Онзи Сакатият на дивана съвсем побесня, когато Кирил Петков отряза кранчето на Таки - авер и на учиндолския инвалид, и на банкянския му авер от СИК! Че как няма да побеснее, вече няма да изтичат милиони в чекмеджето, в сарайската каса, както и в залязващата кабеларка 7/8! Нечистоплътно нищожество с грозната мутра, дето ти ти викат Тошко! Вие вече сте в сарайско-банкянската клоака бе, Хаджи! И ти, и Митевата чалгарска слугиня, и Балабана Джебчията, и цялата ви "честна компания" от слуги на мафията и на мутрите! Придвижването към клоаката върви бавно, понеже инвалидната количка на учиндолския "стратег" е заседнала в един от каналите и не може да мръдне! Ами, дано въобще да не мръдне! Българи, демократи и честни хора! Истински българи, до един тази вечер на протест в защита на смелите и образовани момчета, които искат да изтръгнат България от ноктите на свирепата сарайско-банкянска мафия, пред която "Коза Ностра" и "Ндрагента" са невинни чавдарчета! Нека довечера всички да заклеймим чалгарските палачи на Кирил Петков и Асен Василев, защото, българи, утре нищо няма да спре сбирщината на Учиндолското чудовище да стане и ваш палач! Защото тази сбирщина е креатура на мафията и мутрите! Всички се убедихме в това, нали?!
  • 8
    1
    Колев
    Този трябва да остане последен,за да затръшне вратата когато партията на Слави си тръгне,защото неговите "заслуги" си остават най големи.Първо място,по късно четвърто,на следващите избори,"шайбата" просто ще изхвърли итн от пол. карта на БГ. И ТЕ ТАКА,както би казал Краси Радков.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари