Тези управляващи не свършиха работата. Да ги сменим!

6
Време е да покажем, че тези 240 депутати трябва да си отидат още сега
Време е да покажем, че тези 240 депутати трябва да си отидат още сега

Граждани от петицията "За Слави. За промяната!": Дали Слави Трифонов ще влезе в политиката е само и единствено негов личен избор.

Повече от 190 000 се обединихме около петицията „За Слави! За Промяната!“. Нашите искания бяха ясни и конкретни – Народното събрание да приеме трите точки от референдума, ако това не стане да се свика национален протест, оглавен от Слави и да се организира национална среща на 24 юни в София. Депутатите не се съобразиха с нас и сега е ред всички ние, желаещи промяна, да се съберем на 24 юни от 13 ч. в кино Люмиер / зала 11 на НДК.

Време е да решим кога и как ще протестираме срещу тази система. Време е да покажем, че тези 240 депутати трябва да си отидат още сега и да се проведат предсрочни избори. Време е да заявим гражданската си позиция. Извървяхме законовия път, трябват радикални действия. Това правителство, тези управляващи не свършиха работата, за която сме ги назначили. Да ги сменим!

Въпросът дали Слави Трифонов ще влезе в политиката или не, е само и единствено негов личен избор. Той е човекът, който на 24-ти ще каже ясно какво ще последва оттук нататък.

Слави е истински водач и лидер и сме убедени, че ще ни обедини около идеята за пълна промяна в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари