Теодор Цветков: Останете с мен до края, подкрепата е много важна!

4
Плува вече повече от 50 часа
Плува вече повече от 50 часа Снимка: PhotoBoteff

Повече от 50 часа във водата е русенецът-рекордьор Теодор Цветков

Плувецът е напът да се справи с още едно предизвикателство - 72 часа плуване без да спира.

"Остава по-малко от денонощие, през което искам да покажа, че преплуването на Черно море по дължина е възможно и ако има някой способен да го направи, то това съм аз", пише екипът на Тео, цитирайки го.

"Силата на вярата ми се оповава в постоянството и най-вече стабилната психика. Денонощни тренировки, водещи до денонощно плуване...

Останете с мен до края, подкрепата е много важна!", призова плувецът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    До niki
    Не знам кой го интересува това момченце, но е по добре да прави това отколкото да се дрогира из храстите като твоя син примерно и да пречи на обществото!!! Така, че господин Галош не се изказвай неподготвен , защото съдейки по изказа ти си един голям БОКЛУК!!!
  • -12
    1
    hiki
    Икой го интересува това момченце и рекорда му които поставя малоумния рекорд напишете на кого е роднина че ни го натрапвате едва ли не като месия ,айде нямаме нужда от такива и ако нещо му се случи ще го направят национален герой като христо проданов който не търсеше майната си та също като тоя цървул с рекорда
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари