Телевизия засне в ефир катастрофа на три автомобила

0
Инцидентът се разиграва в Румъния
Инцидентът се разиграва в Румъния

Сблъсъкът става докато репортер разказва за опасно кръстовище

Каква ирония на съдбата – три автомобила катастрофираха по време на телевизионен репортаж за... опасно кръстовище. Инцидентът се разиграва в Румъния, а добрата новина е, че всичко се разминава само с щети по колите.

Предисторията на необичайния „репортерски удар“ е следната - преди около месец в околностите на румънския град Пятра Нямц се е срутил мост. И автомобилния трафик е бил пренасочен по обиколен маршрут, който минава и по улиците на иначе спокойни град. В резултат едно от кръстовищата се е превърнало в истинско „бойно поле“. Защото въпреки знаците „Стоп“, шофьорите не внимавали и аварии ставали почти всеки ден, пише Automedia.bg.

Така Румънската обществена телевизия (TVR) изпраща журналист и оператор да направят репортаж за опасното кръстовище. И точно, когато камерата снима, в ефир три коли се удрят. Да, за всеки журналист е голям късмет да попадне на точното място в точното време, особено в компанията на оператор. Но не така стоят нещата за участниците в инцидента.

За щастие скоростта е ниска и няма пострадали хора. Репортерът реагира адекватно, като първо пита дали някой има нужда от помощ, а после прави интервюта с участниците в катастрофата, които показват хладнокръвие и не започват да се ругаят един друг на живо по националната телевизия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари