Българи катастрофираха тежко в Румъния

0
Пострадали са трима мъже, които са откарани по спешност в болница
Пострадали са трима мъже, които са откарани по спешност в болница Снимка: PRO TV

Пострадали са трима мъже, които са откарани по спешност в болница

"Грешка на шофьор на микробус с български номера в Констанца прати трима в болница, единият е тежко ранен", пише stirileprotv.ro, а телевизионният канал PRO TV показа репортаж от инцидентна в централната си емисия.

Тежка катастрофа в нощта от понеделник срещу вторник в Констанца. Трима мъже са откарани в болницата, след като микробусът, в който били, се блъснал силно в ограда. Твърди се, че шофьорът е загубил контрол над волана заради скоростта и мокрия път.

Според очевидци водачът на микробуса се е движел с превишена скорост по улицата, като заради мокрия път, е изгубил контрол над волана и бусът е поднесъл. Последвал брутален сблъсък в оградата на централата на жандармерията в Констанца, пише Фокус.

Возилото с български номера първо се е ударило в дърво, а оттам е рикоширало. На място са отишли няколко екипа на полицията и спасителната служба, които са оказали първа помощ на тримата мъже.

Пострадалите са с множество травми и са откарани по спешност в болница. Един от тях е в тежко състояние. Имената на ранените не се съобщават.

"Бяхме помолени да се намесим при пътнотранспортно произшествие в община Констанца. Отидохме на място със специална противопожарна кола и два екипа за първа помощ. Тримата пострадали бяха прегледани и по-късно транспортирани до Окръжна болница в Констанца за пълни медицински изследвания“, каза Ана-Мария Стойка, говорител на областния Испекторат за извънредни ситуации (ISU), цитирана от Antena3 CNN.

"Единият от пациентите е с тежка травма на главата, другият е с травма на долен крайник и лумбален гръбначен стълб, а третият - с травма на горен крайник", съобщиха за медията от лечебното заведение.

Полицията вече е образувала наказателно производство за умишлена телесна повреда и се изясняват кой е бил зад волана, както и всички обстоятелства около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари