Станислав Балабанов: Кирил Петков брани с голи гърди Борисов

1
Страхът на ПП и ГЕРБ в момента ги обединява в едно, и в двете партии има хора за затвора, смята Балабанов
Страхът на ПП и ГЕРБ в момента ги обединява в едно, и в двете партии има хора за затвора, смята Балабанов Видео: NOVA

Страхът на ПП и ГЕРБ в момента ги обединява в едно, и в двете партии има хора за затвора, смята Балабанов

Готви се уродлив бъдещ кабинет. Политически кабинет на лицемерието след като ПП бяха създадени да приключат ГЕРБ, те пък говореха, че ПП са аматьори. Страхът на двете формации в момента ги обединява в едно, в двете партии има хора за затвора. Борисов трябва да веднага сам да си даде имунитета, защото това е мъжка постъпка, ако си невинен. ИТН ще гласува "за" сваляне на имунитета на Бойко Борисов, той трябва да носи отговорност за действията си. Това каза за "Твоят ден" по NOVA депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

"Бившият министър-председател Петков собственоръчно поръча ареста на Борисов, макар и незаконен. Тогава се възмущаваше защо Гешев му пречи да извърви процедурата. Година по-късно го брани с голи гърди да не бъде арестуван. Записите на Василев показаха, че има хора за съда, участвали в държавна измяна. Няма да подкрепим кабинет на ПП и ГЕРБ. Службите потвърдиха, че навреме сме свалили ПП и сме били прави", коментира той.

По думите му експертно правителство и равно отдалечено от политически формации е най-доброто решение. "Това е една много практична идея в такъв кризисен момент. Ако получим третия мандат ще подходим отговорно с национален експертен кабинет. Вторият мандат е договорен, ще видим дали ще се стигне до трети. Фасадният министър-председател Денков ще направи услуга на реалния - Асен Василев, подкрепен от Борисов. На разговори за кабинет не трябва да присъстват Петков и Василев, те трябва да отговарят пред съда", заяви Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Анализатор
    ИмаТакиваНещастници яко продължават да лъжат и мамят! Типични ДПС отрочета!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари