Тошко Йорданов: Борисов и Петков вървят към момичетата

1
Създаването на комисия за имунитетите е унизително, коментира Йорданов
Създаването на комисия за имунитетите е унизително, коментира Йорданов Снимка: БГНЕС

Създаването на комисия за имунитетите е унизително, коментира Йорданов

ИТН ще гласува против създаването на парламентарна комисия за депутатските имунитети, обяви председателят на парламентарната група Тошко Йорданов. Той определи създаването на такава комисия като унизително, предаде БНТ.

"Никога досега в Народното събрание не е правено това. Взимани са имунитети на народни представители, не е имало проблем да си ги дадат. В момента наблюдаваме как това, което изприказваха на онзи прословут запис за това, че Христо Иванов е намерил европейска врътка как имунитетът на Бойко Борисов и Кирил Петков да бъде пазен 6 месеца, това е неморално. Ако те се чувстваха невинни, какъв е проблемът да отидат в съда и да си защитят невинността. Те явно се чувстват виновни, без да броим, че са страхливци и двамата. Радостин Василев е по-мъж от тях, в морален план може да е същия, но в мъжки план е по-мъж от тях. И двамата вървят, извинявам се към дамите, но такъв е изразът - и двамата вървят към момичетата.

Това е унизително за българските граждани. Искрено се надявам да гледат, да мислят и да си направят изводите кои всъщност са виновни и как се крият зад депутатския имунитет. Кирил Петков беше свидетелят пред Рашков, въз основа на чиито показания от Google, арестуваха Бойко Борисов. Сега свидетелят пази този, срещу когото свидетелства, а тогава рева, че Гешев му пречи да арестуват Борисов. Това е толкова позорно, че заслужават всичко, което ще им се случи", каза Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари