Станислав Балабанов: Служебният кабинет е на ГЕРБ, но защо Христо Иванов допусна това

0
Депутатът запита защо се търси помощ от президента, щом целта е била той да няма нищо общо със служебните кабинети
Депутатът запита защо се търси помощ от президента, щом целта е била той да няма нищо общо със служебните кабинети Видео: NOVA

Депутатът запита защо се търси помощ от президента, щом целта е била той да няма нищо общо със служебните кабинети

Служебният кабинет е на ГЕРБ. Но трябва да се пита защо Христо Иванов допусна всичко това, тъй като промените в Конституцията капсулираха властта изцяло в ГЕРБ. Това каза депутатът от ИТН Станислав Балабанов в „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Нали искаха президентът да няма нищо общо като влияние със служебните кабинети, затова не трябва да се търси неговата роля в момента. Сега всички формации, които промениха Конституцията му се молят“, каза депутатът.

По негови думи новият парламент трябва да промени отново Конституцията, за да се отстранят настоящите промени.

За Кирил Вътев Балабанов каза, че „когато бяха бунтовете на земеделците, той беше готов да си подаде оставката, но когато Пеевски и Денков го извикаха той отказа да го направи.

Балабанов подчерта, че в България никога не е имало честни избори, но сподели, че е малко по-спокоен, че „Продължаваме промяната“ няма да е част от организацията на настоящия вот.

За бившия главен прокурор Иван Гешев Балабанов каза, че „се изявява като политически лидер на някакво движение, което е маргинализирано още със създаването си“. „Той работеше в полза на тези, срещу които сега скача“, допълни депутатът от ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Кристина
    Толкова му беше ъкъла на Христо Иванов, затова
  • 0
    3
    Taka
    Защото е кукла на конци
  • 1
    2
    Путин Хуйло
    Какво да е допуснал ДеБелата ПеПеруга Бойкикев ? Той е една кръгла юридическа нула и подлога на ДеБелян ПеПеевски, в чийто скут е пил мазно кафенце!
  • 5
    1
    Анонимен
    А защо вие го допуснахте?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари