"Спаси София" става партия

0
Първото учредително събрание е днес
Първото учредително събрание е днес Видео: Euronews Bulgaria

Първото учредително събрание е днес

Гражданското движение "Спаси София" става политическа партия. Първото учредително събрание е днес, предава Euronews Bulgaria. Очаква се след приветствената част независимият общински съветник Борис Бонев и част от ръководството на партията да дадат официална пресконференция, на която да представят политическите цели и приоритети на "Спаси София", включително и в контекста на идващите местни избори.

По рано през седмицата Борис Бонев обяви, че предстоят разговори с "Демократична България" и "Продължаваме промяната" за местните избори.

"В началото на ноември 2022 г. основателят на "Спаси София" заяви, че движението ще стане партия, но допълни, че това няма да промени работата им - "ние оставаме независими, автентични и лоялни на София и на този етап не възнамеряваме да участваме на парламентарни избори", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    русенец
    Ще взема да направя партия “ Да спасим България от софиянци“ докато има какво да се спасява.
  • 6
    2
    Казанската Афера
    България да го духа, София е по важна!
  • 3
    1
    🌹🌹🌹
    Още едни на богатата софра Колко станахте в България
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари