Никола Минчев оглави листата на „Продължаваме промяната” за евровота

0
Това беше решено на второто общо събрание на ПП
Това беше решено на второто общо събрание на ПП Видео: NOVA

Това беше решено на второто общо събрание на ПП

Продължаваме промяната” се събра на второто си общо събрание, за да реши за кандидат-листата за европейските избори. Вече е ясно, че водач ще бъде Никола Минчев, очаква се утре да станат ясни и имената на останалите кандидати.

Ще бъдат гласувани и нови колективни органи на управление, но не се очаква смяна на Кирил Петков и Асен Василев, информира NOVA.

Промяната в политическата ситуация и предстоящите парламентарни избори обаче промениха основната тема на събранието и доминираха обвиненията към досегашните партньори в управлението.

Като гледам как плавно и ритмично се развива процедурата по назначаването на служебния кабинет, току виж парламентарните ще изпреварят европейските”, коментира Никола Минчев.

Когато планирахме датите 30 и 31 март, идеята беше, че ротацията ще се е реализирала. Тези хора от другия екип нямат никакъв проблем да казват на бялото черно и на черното бяло. Решенията в ГЕРБ ги взима Пеевски. Коалицията е ГЕРБ-ДПС. Сега ще кажа това и ще кажа, че коалицията е ГЕРБ-ДП”, заяви Николай Денков.

Тази умора е пролетна умора, тя няма да ни спре. Промяната няма алтернатива”, заяви Христо Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Истината
    Г-н Никола Минчев две думи на кръст не може да каже като хората - заеква, мънка, тутка се.....
  • -6
    4
    До 3
    Ти май си набор на дядо Йоцо ,или в неговото време живееш !
  • 9
    3
    Дядо Йоцо
    Подлоги американски, мърши само още повече съсипахте Майка България
  • -10
    2
    хм
    БРАВО!
  • 9
    1
    робин худ
    Ваща майка и боклуци безродни какви листи какви 5 лева да ви е .. майката и мисирки безродни хамерикански за вас ще гласуват само роднините ви ако и те не са се отвратили от изроди безрадни мъри ваща майка и боклуци продажни крадливи мястото ви е в затвора
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари