Самолетът с българи от Франкфурт долетя до София

3
Това стана минути след полунощ /Снимката е илюстративна/
Това стана минути след полунощ /Снимката е илюстративна/ Снимка: flickr

Минути след полунощ на летище "София" се приземи полет W64318 от Франкфурт/Хан, с който се прибраха 150-те българи, блокирани повече почти денонощие на германското летище.

Пътниците, сред които и 12 бебета, прекараха 10 часа вътре в самолета, а останалото време на летището - наложи се българското консулство във Франкфурт да им помогне с храна, вода и медикаменти, пише Сега.

Полетът бе отлаган многократно по различни причини. След като влизат в самолета, на пътниците било съобщено, че заради лошото време във Франкфурт полетът е отложен с 30 мин. След това на чакащите било обяснено, че самолетът ще бъде сменен, което все още не се е случило. Не се е изпълнило и обещанието чакащите да бъдат настанени в хотел. Сред пътниците има 12 бебета. Потърпевшите искат обезщетение за причинения стрес.

Въпреки че авиокомпанията не се споменава, от сайта на летището става ясно, че всички полети на нискотарифната авиокомпания WizzAir от Франкфурт, включително този за София, който е трябвало да се състои снощи, са отменени. Накрая от Министерството на външните работи съобщиха, че полетът, предвиден да излети за София в 20:15 ч. снощи, е отложен за 23:00 ч..

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Мунчо селския
    Не са нужни драми, страните имат права и задължения, ако някой прецени, че правата му са нарушени, да си действа.
  • 1
    1
    Иво
    Защо ни занимавате с немислещи същества?Да не са трьгвали!Винаги има риск!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари