Съдия Лозан Панов похвали русенските магистрати

0

На 24 март 2017 г. в Мраморната зала на Русенската съдебна палата беше проведено общо събрание на съдиите за представяне, обсъждане и приемане на Годишния отчетен доклад за дейността на съдилищата от Русенския съдебен район за 2016 година.

Докладът, който включва обобщени данни за работата на трите съда в района (Окръжен съдРусе, Районен съдРусе и Районен съд – Бяла) през изминалата календарна година, беше представен от административния ръководител на РОС - съдия Искра Блъскова.

Висока оценка за работата на съдилищата в съдебния район даде г-н Янко Янев - председател на Апелативен съд – Велико Търново, който беше гост на събитието. Господин Янев подчерта, че отличните резултати, които се отчитат, не са само от тази, нито само от предходната година - такива резултати в съдебния район се отчитат винаги, като това не е тенденция, а е традиция и се дължи на изключителния професионализъм на работещите в тези съдилища магистрати.

Специални поздравления от името на председателя на Върховния касационен съд - съдия Лозан Панов, поднесе г-жа Светла Димитрова -  председател на ІІІ-то Гражданско отделение на ВКС, която беше специален гост на събитието.

След обсъждането на доклада, бяха дискутирани и различни въпроси, касаещи работата на съдиите и прокурорите от съдебния район.

В края на събранието, г-жа Блъскова поднесе благодарност към всички магистрати и съдебни служители от Русенския съдебен окръг за положения през изминалата година труд, за куража и стоицизма, които проявяват при изпълнение на служебните си задължения в изключително напрегнатата политическа и икономическа обстановка в страната и липсата на достатъчно обществено доверие в съдебната власт, като им пожела много здраве, висок професионализъм и удовлетвореност от работата.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари