Съдът пусна под домашен арест Мирослав Соколов

2
Мария коментира твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си
Мария коментира твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си Видео: NOVA

Мария коментира твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си

Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“. Така попфолк звездата Мария коментира пред NOVA твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си Мирослав Соколов.

По непотвърдена информация певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник. Съседите на семейството казали, че чуват викове от дома на Мария. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си.

Съдът наложи домашен арест на Мирослав Соколов. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

Единственото, което мога да ви кажа, е че съдът дълго време съвещава, остави без уважение искането на прокуратурата за постоянно задържане под стража и моят клиент е под домашен арест към момента”, заяви защитата на Соколов - адвокат Мариан Киряков.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря - Марая, от първия си брак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Абе на такива кифли,
    Им трябва точно това.То нито възпитание,нито акъл.Със кючекчийските си умения заблуди толкова мкади.Та един мъж ли няма да заблуди!Пускайте го човека.Да се мага от тази грозотия.
  • 0
    2
    абе
    малко му е на тоз чалга боклук мареа, още загъвки трбват
  • 3
    1
    Данчо
    Под домашен арест не е работеща мярка! Той пак ще я бие! Но погледнато от друг ъгъл, той когато да я бие, все ще е късно! Изключително нагла, на моменти безпардонна и с непокрито самочувствие. Жалко за детето ,което възпитава вероятно по същия начин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари