Мария: Има неща, с които съм горда, за друго нямам място в сърцето!

1
Коментарът на певицата идва дни след новината, че е станала жертва на домашно насилие
Коментарът на певицата идва дни след новината, че е станала жертва на домашно насилие Снимка: Фейсбук

Коментарът на певицата идва дни след новината, че е станала жертва на домашно насилие

"Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви радвам, да ви срещам и да се забавляваме заедно! Да правя красиви проекти и любими песни вече повече от 20г. за вас. Много неща са зад гърба ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!", написа в публикация в профила си в Инстаграм поп фолк певицата Мария.

Думите ѝ идват след като преди два дни се появи новина, че тя е станала жертва на домашно насилие от съпруга си Мирослав Соколов в семейния апартамент в кв. "Лозенец" в София във вторник.

Съседите на семейството казали, че чуват викове от дома на Мария. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си, пише Нова телевизия.

Пред телевизията обаче Мария не коментира темата и само заяви, че е добре и че иска да мине малко време. "Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението", каза певицата.

Соколов бе задържан и в петък следобед съдът гледа мярката му за неотклонение. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря - Марая, от първия си брак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари