Русия постави в черния списък Джим Кери

0
100 канадски граждани са санкционирани
100 канадски граждани са санкционирани Снимка: Getty/Gulliver

100 канадски граждани са санкционирани

Москва забрани влизането на актьора Джим Кери и внука на украинския националист Степан Бандера, част от санкциите на 100 канадски граждани, съобщи руското външно министерство, предава Dnes.bg.

Министерството заяви, че санкциите са наложени в отговор на "продължаващата практика на режима на министър-председателя Джъстин Трюдо да налага санкции срещу ръководството на Русия, политици и депутати, представители на бизнеса, експерти и журналисти, културни дейци, както и срещу всички, които канадските русофобски власти смятат за нежелани".

Министерството публикува и "списък от 100 имена", които са включени в руския "стоп-лист". Сред тях са актьорът Джим Кери, журналистът Стефан Бандера, внук на Степан Бандера, и родената в Украйна киноактриса Катрин Винник, известна с ролята си на Лагерта в телевизионния сериал "Викинги".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари