Русия и Сърбия ще си партнират стратегически

0
Двете държави ще засилят сътрудничеството си
Двете държави ще засилят сътрудничеството си

Двете държави ще засилят сътрудничеството си

"Високо оценяваме позицията на Сърбия по отношение на санкциите, наложени от западните държави срещу Руската федерация", заяви Елена Афанасиева - ръководител на Групата за сътрудничество между горната камара на руския парламент и Сърбия, след като беше подписана декларация за стратегическо партньорство със сръбски делегати.

"Руските сенатори смятат, че междупарламентарното сътрудничество се укрепва във всички направления. Съветът на федерацията е сформирал и функционира група за приятелство със Сърбия, в която членуват повече от двадесет души. Необходимо е да се насърчи развитието на междурегионалните връзки между Сърбия и Русия, да се засили сътрудничеството между обществените, женските и младежките организации", подчерта Елена Афанасиева, предаде БГНЕС.

Сръбските парламентаристи дадоха висока оценка на нивото на двустранните отношения и изразиха готовност да продължат контактите с руските си колеги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари