Русенка се оплака, че крадец нахлул в дома й, докато майка й спи

3
Жената е притеснена, че нещо може да се случи на нея и семейството й
Жената е притеснена, че нещо може да се случи на нея и семейството й

Русенка се оплака, че крадец е отмъкнал портфейла й от апартамент в квартал "Дружба".

В редакцията на Dunavmost.com получихме писмо от наша читателка, която ни разказа следното:

"Здравейте, искам да съобщя за грабеж. Живея в Дружба 3, бл.18, на 1-я етаж. Снощи излязох пред блока да се видя с приятелка в 02:00 и оставих вкъщи майка ми да спи. С моята приятелка се заприказвахме и около час не съм била вкъщи. Прибирам се, майка ми будна и кученцето ми лае. Тя ми съобщава, че докато спи, някой е влязъл вкъщи през прозореца в моята стая, който беше отворен, за да влиза въздух.

Но имаме комарник, който е бил отворен от въпросния крадец и така се е промъкнал. При което кученцето ми е започнало да лае и майка ми се е събудила, но чантата ми е на видно място (на холната маса), която е на 5 крачки от прозореца. И е избягал. В чантата ми беше портмонето с 520 лв. Документи и дебитни карти.

Преди две седмици ми изчезна от същото място една раничка, но тя беше празна и се заблудих, че съм я прибрала някъде и просто не я намирам, но сега вече всичко ми се изяснява.

Това е нелепо. Останах в шок. Аз за тези пари работя половин месец. А и още повече, че в нас оставих светнати лампите в коридора. Как може да си позволяват да влизат и то докато има някой вкъщи... Притеснена съм, защото утре може да направят нещо на мен и семейството ми..

Още повече че звъннах на 112, те ми казаха просто днес да отида и да подам жалба, от което ми става ясно, че няма да хванат въпросния КРАДЕЦ.

И на дограмата отвън му виждам пръстите гадни крадливи как са се отпечатали, като се катери".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари