Русе завоюва първите места в спринта на 100 метра в София!

0
Инна Ефтимова и Денис Димитров завършиха на първите места в спринта на 100 метра на Националния шампионат по лека атлетика
Инна Ефтимова и Денис Димитров завършиха на първите места в спринта на 100 метра на Националния шампионат по лека атлетика Снимка: lap.bg

Двамата състезатели на "Локомотив" Русе Инна Ефтимова и Денис Димитров завършиха на първите места в спринта на 100 метра на Националния шампионат по лека атлетика за мъже и жени в София.

При дамите Инна Ефтимова не даде шанс на съперничките си и финишира първа с време 11.51. На второ място във финалното бягане е Надежда Рачева от СК "Костенец" с резултат 11.76.

6 стотни разделиха другата състезателка на "Локомотив" Русе- Радостина Стоянова от третото място. Тя финишира четвърта с време 12.27. Трета е състезателката на ЦСКА Ива Александрова. Резултатът й във финала на дисциплината е 12.21.

Много убедително първото място при мъжете в спринта на 100 метра спечели и Денис Димитров. Той финишира за 10.18 във финалното бягане. Други двама състезатели на "Локомотив" Русе са четвърти и осми. Георги Ганчев остана на 8 стотни от третото място с време 10.69.

Огнян Банялиев завърши на осмата позиция във финалното бягане. Втори е Петър Пеев от "Атлетик" София с резултат 10.60. На трето място се класира Борислав Тонев от "Берое" Стара Загора с време 10.61.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари