Румен Радев: Срамните записи на ПП пометоха миловидната им евроатлантическа фасада

4
Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго освен отвращение​, коментира президентът
Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго освен отвращение​, коментира президентът Снимка: Facebook

Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго освен отвращение​, коментира президентът

Срамните записи от партийното заседание на "Продължаваме промяната" и последвалите самопризнания на лидерите пометоха миловидната им евроатлантическа фасада. Те разкриха озъбеното лице на една пълзяща диктатура и фанатизъм като заявка за тежки закононарушения, за чистки, „подписани с кръв“, за погром в институциите, за държавна измяна. Записите предизвикаха изключително негативни коментари за България в европейски медии и с тях бяха дискредитирани европейски лидери.

Тези събития ни отдалечават с огромни крачки от Европа като ценности и морал, като принципи и начин на правене на политика. Затова въпросът за разклатеното доверие и разклатената европейска перспектива на България след всичко това ще бъде важна тема в разговорите ми с европейските лидери, редица от които поискаха срещи с мен днес по време на Срещата на върха на Европейската политическа общност в Молдова. Ще положа усилия да ги убедя, че въпреки мрачните разкрития, България ще се съхрани като нормална, демократична европейска държава.

Винаги съм заявявал, че България трябва да има редовно правителство. Но то трябва да почива на ясни демократични принципи и най-вече да работи за България. Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго освен отвращение. А то не води до доверие и реални решения.

Румен Радев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    Мнение
    Кой говори за морал??? Президентът подлец. Що така обърна посоката на юмручето? Днес в "Сега "излезе архивен запис, какви задачи да ти е пуснал Решетников. Жалък родоотстъпник , слуга на кремълския шизофреник.
  • 12
    2
    Тъй, тъй!
    Никому не е нужно правителство от скъпоплатени предатели на националните интереси на България! Видно е, че от американското посолство ги натискат за правителство, което ще ни въвлече във войната в Усрайна, пращайки български мъже за пушечно месо, да се бият за чужди каузи и интереси! Да ви ебем €врото, да ви ебем НАТО-то, да ви ебем Брюксела, да ви серем и на Щатите! И нека следващите 20-30 години да нямаме правителство, че полза някаква от него няма да има, но вредите ще са катастрофални! А на първия PD-раст ще кажа: я си еби майката, говняр!
  • -8
    1
    русенец
    Хич не ми пука фали ДПС, Израждане (те са против всичко и само пречат), ГРОБ, ПП или др. ще гласува и приеме огромното количество закони, които са ни нужни. Писна ми от бездействие и безвремие, някой трябва да направи компромис и да състави правителство и нов бюджет. На вас не ви ли писна от нищоправене, спорове и нови избори? Аман от вашите червени линии. Кой ще приеме закони да спре войната по пътищата, да увеличи заплатите на някои служители, да ни вкара в Шенген и да спрем да се редим на опашки по границите, да оправи здравеопазването, съдебната реформа, енергетиката, армията (заради Русия страните по света са увеличили военните си разходи с трилион долара, вместо да ги инвестират за благосъстоянието на населението си) и мн други... предния път приеха 5 закона за 6 месеца и туй то. Спомняте ли си псевдопатриотите Валери Симеонов (който каза, че нашата гранична ограда била супер), Яне Янев, Каракачанов, Болен Сидеров и т.н Гъзраждане са следващите, които ще отидат на бунището на историята.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари