Ивайло Дичев: Акцията на Радостин Василев ще помогне на ГЕРБ

0
Твърде лесно се съгласи ГЕРБ на тази символична победа на „Промяната”, коментира културният антрополог
Твърде лесно се съгласи ГЕРБ на тази символична победа на „Промяната”, коментира културният антрополог Видео: NOVA

Твърде лесно се съгласи ГЕРБ на тази символична победа на „Промяната”, коментира културният антрополог

"Цялата история (на замразените преговори) цели да даде някакво предимство на ГЕРБ. Твърде лесно се съгласи ГЕРБ на тази символична победа на „Промяната”. Те се опитаха да обърнат нещата, мисля, че ще намерят допирна точка (двете големи коалиции), защото не виждам друг изход. При следващи избори и едната, и другата страна ще загубят много. ГЕРБ също ще загуби избиратели, защото се скараха с БСП и с ДПС". Това заяви културният антрополог проф. Ивайло Дичев в предаването „Твоят ден” по NOVA.

До довечера някой трябва да вземе мандата. Ролята на президента Румен Радев е много съмнителна – защо изчака, запита той. Има време да станат някакви промени. Не знам дали Асен Василев ще бъде оттеглен като номиниран за министър на финансите, но друго не е възможно.

"Изваждането на частни записи е престъпление. Записите, извадени от г-н Борисов също са неправилно използвани. Има различна стилистика. Има друг тип записи, които разкриват някакви престъпления, такъв бе записа с Мишо Бирата. Такива записи трябва да бъдат последвани от разследване, ако ги няма, записите се превръщат в една дъвка", категоричен е Дичев.

Той е категоричен, че трябва да почнем да правим разлика между частно и публично. Културният антрополог смята, че не може да съдим за някаква мисъл, която е минала през главата на някого. „Публичните изказвания са едно нещо, частните разсъждения – друго”, каза Дичев.

Акцията на депутата Радостин Василев ще помогне на ГЕРБ да постигне някакви ходове в състава на кабинета. Това правителство ще бъде кратко, но ще е в посока за постигане на стъпки към Шенген, бюджета”, обясни Дичев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Руди Гела е свързващото им звено и ясно го показа! ФАКТ!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари