Румънски автобус изпреварва с бясна скорост при ограничение 30 км/ч

0
Той е на фирмата собственик на катастрофиралия рейс
Той е на фирмата собственик на катастрофиралия рейс

Той е на фирмата собственик на катастрофиралия рейс

Автобус на фирмата собственик на катастрофиралия злополучен рейс на пътя Велико ТърновоРусе с четири жертви, е предприел изпреварване с бясна скорост на същия пътен участък край село Поликраище с ограничение 30 км/ч, показа БНТ.

Автобусът, който по всяка вероятност отново е бил пълен с хора, се е движил зад колата на екип от БНТ, а при навлизане в населеното място, шофьорът започнал да подава звуков сигнал, за да си осигури дистанция, след което е изпреварил неправомерно с висока скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    До13 и 12
    Върви си в ГЕЙВРОПА ПЕДЕРАСТ! Ако щеш и на майка си путката да се обадиш НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ! Промяната е много бой! Засича те гониш го и бой майка му. Видяхме ти гейвропата педалче без отопление и високи цени кривогледа маймуна! Добитъка си ти защото да се обядя на ПАПАТА! Нито клип от видеорегистратор въжи нито обаждане гейтак прост! Въжи крумовият закон, а такива либерални мишки като тебе са отрова за обществтото! Разбра ли МЮМЮНЕ!
  • -3
    13
    12 беше до 11
    Казах, че си тъп. Няма как цял живот да си общувал само с добитък, което е очевидно и изведнъж да станеш хем гражданя, хем европеец, хем и умен. :) Нищо лично! Учи обноски, че ще ти напукат тиквичката!:)
  • -1
    12
    до 9
    Нито сме европейци, нито ще станем такива някога, Мюмюне! С тъп народ се прави султанат.
  • 3
    11
    До 9
    Това на европейкса държава ли ти прилича??? Правителство НЯМА КОЛОНА ОТ ТИРОВЕ НА ГРАНИЧЕН ПУНК СПИРАЩА ДВИЖЕНИЕ! ЧУЖДЕНЦИ КАРАЩИ КАТО БЕСНИ И СЕЧАЩИ ПЪТ! Пикаяя ти на еврогееца мишкар!
  • 5
    10
    До 7
    Псевдо боклук разкарай се от Мартен до Входа на Русе през бул. България и се обаждай на когото искаш даже няма да смогнеш да диктуваш номера на РО UA и TR пъпеш такъв! Ама ти го духаш ако те снимат с 2км отгоре!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари