Свидетел на инцидента край Велико Търново: Пътят е много лош, не виждаш

3
Пътят е много малък, добави Тунч Танер
Пътят е много малък, добави Тунч Танер Снимка: Кадър от БНТ

Четирима души загинаха при тежката катастрофа между румънски автобус и лек автомобил на пътя Русе - Велико Търново.

Инцидентът е станал тази нощ около 2.00 часа между селата Поикраище и Куцина. Автобусът се е ударил в паркиран автомобил, след това в дърво. В автобуса са пътували 24-ма пътници и двама водачи. Връщали са се от екскурзия в Истанбул.

Шофьорът Тунч Танер, който пристигнал на мястото веднага след инцидента, разказа за БНТ: "Пътят е много лош, не виждаш какво виждаш. Пътят е много малък. Идваш в 2 часа вечерта и какво виждаш - трима човека са умрели, 7-8 в болница. Още един турчин е умрял в болница".

В следобедните часове в болницата във Велико Търново трябва да пристигне румънският консул. Очаква се на летище Горна Оряховица да кацне хеликоптер с румънски медицински екипи, който ще прегледат настанените в болницата. След което ще се прецени дали да бъдат транспортирани в Букурещ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    ники
    Шофйорите на тая фирма са камикадзета на всички ни се е случвало такъв автобус да го испревари с над сто да не кажа и повече и тов населено място ,и сега защо стана така .Сега обяснете на близките на загиналите че шофйорите са безнаказани в българия и не ги е страх от нощо и карат като идиоти сега обяснете това на близките на загиналите изроди мръсни ,жалко за загиналите хора
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари