Ограничителни колчета ще бъдат поставени на „Пътя на смъртта“ до края на септември

2
Целта е да се попречи на рискови изпреварвания по пътя Русе - Велико Търново
Целта е да се попречи на рискови изпреварвания по пътя Русе - Велико Търново Снимка: БГНЕС / архив

Целта е да се попречи на рискови изпреварвания по пътя Русе - Велико Търново

До края на септември ще бъдат поставени ограничителни колчета по пътя Русе - Велико Търново. Целта е по този начин да се попречи на рискови изпреварвания.

Такива колчета вече има в Кресненското дефиле, а след тяхното поставяне няма нито 1 тежка катастрофа, предаде БНТ.

Представители на бизнеса, който използва извънгабаритни машини обаче твърдят, че са против подобно ограничение, тъй като това ще доведе до невъзможност да използват своята техника.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Pyce
    Само си представете как ТИР се движи с 75км/ч или дърто Жигули с 60км/ч ... няма къде да го изпревариш, те не дават път на колоната зад тях ( защото това е действителността, въпреки, че са длъжни - когато си по-бавен да пропуснеш колоната ) ... и така 100км до В.Търново! Не мислят как да направят нов път с 2-3 ленти във всяка посока и места за почивка и бензиностанции за зареждане, а само как да "спъват" движението!!! Да слагат ограничение 50км/ч и да се приключва!!!
  • 7
    4
    Pyce
    Кресненско дефиле е 18км, а Русе - В.Търново е 108км !!! Който ги мисли тия глупости е ПЪЛЕН ИДИОТ !!!
  • 6
    3
    Бай Чеп
    По традиция, почне ли да се говори за магистрала Русе-Търново и втори мост при Русе, това е сигурен знак, че наближават избори. За марионетното правителство сега е по-важен дефицита, пък и пари трябват за Украйна. Та скоро няма да стане!
  • 10
    2
    плюс-минус
    Отново повтарям, че преди нов Дунав мост до Русе, трябва първо да се направи магистрала Русе - Бяла. МАГИСТРАЛА!!! По булевард "България" към и от Дунав мост през града преминават хиляди и хиляди тирове. Тровят ни въздуха, затрудняват движението, вдигат шум!!!
  • 15
    1
    Бай Чеп
    Като не можем да правим пътища, ще слагаме колчета! По-евтинко, пък парите за пътища - по чекмеджетата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари