Рамзан Кадиров зове за военно положение в Русия

4
Лидерът на Чеченската република предупреди, че скоро на бойното поле в Украйна ще стане ясно "какво е отмъщение в пълния смисъл на думата“
Лидерът на Чеченската република предупреди, че скоро на бойното поле в Украйна ще стане ясно "какво е отмъщение в пълния смисъл на думата“ Снимка: © РИА Новости / Саид Царнаев

Лидерът на Чеченската република предупреди, че скоро на бойното поле в Украйна ще стане ясно "какво е отмъщение в пълния смисъл на думата“

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че атаката с дронове срещу Москва "няма смисъл и не влияе на хода на военните действия“, съобщава вестник "Коммерсант“.

По думите му подобни действия имат за цел да привлекат внимание и да получат "информационни точки“ след големи поражения "на терен“. Руските власти обаче трябва да въведат военно положение, "за да се изчисти наведнъж цялата тази терористична клетка“.

"Атаката с дрон срещу Москва няма тактически, стратегически или дори психологически смисъл. Обучените във военното дело разбират това. Войната се води на съвсем друго място“, написа Рамзан Кадиров в своя Telegram канал.

Той допълни, че ръководството на Украйна взима решения, използвайки терористични методи. "За мен е толкова необходимо да се обяви военно положение в Русия, да се използват всички бойни средства, предназначени за това, за да се помете цялата тази терористична клетка наведнъж, без да се прибягва до формулировката "украински военни“, написа Кадиров. След поредицата инциденти в Брянска област Кадиров призова за въвеждане на военно положение в някои региони на страната, припомня изданието.

Завършвайки поста си в Telegram, Рамзан Кадиров предупреди, че скоро на бойното поле в Украйна ще стане ясно "какво е отмъщение в пълния смисъл на думата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Българин
    Украйнски фашисти Кадиров и шева ебат после шева трепят факт е че Украйна няма да съществува сащ прецака Украйна и Европа сащ и Великобритания трябва да бъдат заличени
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари