„Продължаваме промяната“ ще се бори поне за четирима депутати от Русе

2
В листата на партията има доказани експерти от различни области, поясни Рена Стефанова
В листата на партията има доказани експерти от различни области, поясни Рена Стефанова Видео: Русе Медиа

„Продължаваме промяната“ регистрира днес листата си за народни представители за 19 МИР-Русе

Коалицията бе представлявана от Рена Стефанова, която е на второ място след водача Николай Събев. Листата е от 12 души, сред които има доказани експерти от различни области.

В нея присъстват досегашните депутати от ПП Димитър Недялков и Калин Иванов, бившият зам.областен управител Людмил Христов, бившият зам.областен управител и секретар в Министерството на транспорта Синан Хебибов. Включен е и бившият представител на ИТН в парламента, който се отцепи – Светлин Стоянов. Предвид поведението му в кризисен за държавата момент, от ПП са преценили, че е човек, който служи на каузи добре и е готов да поеме личен риск, предаде Русе Медиа.

Решихме, че трябва да имаме по-широка листа, предвид намеренията ни да управляваме не само в централната, а и в местната власт за в бъдеще. Подбрали сме хора, които сами по себе си са реализирани и никой от тях не търси политическа кариера, в различни сфери, така че за можем действително да покрием нуждите от специалисти във всяка област на управлението. Тук сме, за да си довършим работата, която беше прекъсната преждевременно“, каза Рена Стефанова.

Кампанията, която ще води ПП, ще бъде добронамерена, като партията ще се бори пак да бъде първа политическа сила и да има поне четири мандата за Русе.

Ето и пълната листа на ПП:

  1. Николай Събев
  2. Рена Стефанова
  3. Димитър Недялков
  4. Светлин Стоянов
  5. Венцислава Николова
  6. Людмил Христов
  7. Синан Хебибов
  8. д-р Петя Кашукеева
  9. Калин Иванов
  10. д-р Мариана Бранкованова
  11. Христина Соколова
  12. Деян Дончев
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    русенец
    И тя ли се смята за експерт? Ама че нескромно - на фона на бледата си адвокатска кариерка. Аман от самозабравили се двойкаджии.
  • 7
    7
    Lkam
    "Продължаваме пиците с кристали" (пп) да заминава за родината им сащ!
  • 13
    6
    Я виж ти
    Въх, да ви имам ентусиазма! А защо не вземете всичките осем места. Нахални до безобразие, то не бяха мостове, ледоразбивачи, фериботи, летища и оставаше космодрум да се построи до Русе. Ходете на Сарайския мост, така казваме в Русе.
  • 12
    5
    озадачен
    Хахахаха поне 4 ли ве кратуни лъжливи!! Дай, ако може 6-7 а, шизофреници такива!! Освен оня с мостовете, тунелите, виадуктите и БДЖ-то, друг едва ли ше намърдате!!То бива наглаост ама гербаджиите ги сложихте в малкия си джоб! И оня псевдо бивш зам.областен и той там се набутал, божеее мъка!
  • 19
    4
    Панагюрския бик
    Тея които се борят срещу статуквото и те се напълниха с политически проститутки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари