Николай Събев се отказа да бъде депутат

3
Водачът на листата на "Продължаваме промяната" в Русе е подал отказа си в ЦИК
Водачът на листата на "Продължаваме промяната" в Русе е подал отказа си в ЦИК

Водачът на листата на "Продължаваме промяната" в Русе е подал отказа си в ЦИК

Отказ да бъде обявяван за член на парламента е подал пред ЦИК бившият министър на транспорта Николай Събев, научихме от вестник "24 часа".

Собственикът на куриерската фирма "Еконт" бе водач на листата на "Продължаваме промяната" в Русе.

Засега не е известно какви са причините на Събев да се откаже от мястото си в Народното събрание. На вота през ноември 2021 г. той бе сред основните дарители на формацията на Кирил Петков и Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    Русенец
    Тоя крадлив дядка дето постоянно повишава таксите на Еконт щеше да направи космодрум в Щръклево и лично да прокопае тунел под Дунава, обаче язък. Няма да може да се възползваме от тези негови знания и умения. :(
  • 1
    16
    Чичо Гошо
    Намислил е нещо той. Рена Стефанова нали ще е в парламента. Тя там, а той ще осребрява. Стара хитрост.
  • 2
    15
    до 13
    Тихо, тихо. Някой сме съвипусници с Николай от ПЖИ-то, че и сме пътували заедно до Киев, той ще се сети - като ни гощаваха с онази отвратителна солена торта, пък и сме основавали с него фирмата му. Тихо. Че можем да разказваме.
  • 8
    14
    Асан
    Нося пратки само у Спиди там е 3,60 а у Еконта 7 лева 🤣🇻🇳
  • 4
    13
    Gost1
    Много глупости от безхабени хора Събев е най богатия човек в Северна България ,преди да стане министър къкво ли не му гледаха Бойко е няма къкво бизнеса му е чист на яве и те имат информация за българските му фирми а за Румъния -Гърция ...идея си нямат та човека просто видя че с тези крадливи икономически кръгове които крадът последните 30 годни както и Радев взе страна на Боко срещу 60 милиона а Кирчо и Кокорчо са спрели от много време и тел. Да му вдигат та човека е вдигнал ръце та него мислете може да живеее навсякъде с компания оценена а за над милярд
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари