Полицай поискал да подхвърлят наркотици на Петното?

0
Бисер Миланов - Петното създаде партия в затвора, а откакто е на свобода активно иска да влезе в голямата политика
Бисер Миланов - Петното създаде партия в затвора, а откакто е на свобода активно иска да влезе в голямата политика

Скандалният пандизчия Бисер Миланов - Петното създаде партия в затвора, а откакто е на свобода активно иска да влезе в голямата политика. По думите му обаче, властимащите в Русе всячески се опитвали да подкопават доверието на съгражданите му в него и за целта посегнали дори на сина му, като направили опит да натопят първо момчето, а после и него за наркопласьори. Публикуваме жалба на приятел на Виторио Миланов, който описва как местен полицай го склонява към подхвърляне на наркотици, пише БЛИЦ.



Всъщност, историята тръгва преди време, когато Бисер Миланов разказа пред информационен сайт следното: „В началото на септември, силно разстроено и уплашено, детето ми Виторио М. и приятелите му ме повикаха, за да ми разкажат в присъствието на техен познат - Марян Д., как на същия лице на име Стефан Б. му предложил 600 лв. и наркотици, за да ги сложи в помещение - баничарница, където децата често се събираха. Поискал трите имена на три от момчетата, включително и на сина ми. Обезпокоен от чутото, се обадих на мой приятел Красимир.Н. - бивш служител на МВР, като го помолих за съдействие. Той ми предложи да отидем до Окръжна прокуратура - Русе, като ме увери, че окръжният прокурор бил честен и независим човек. На 02. 09. 2015 г. отидох при окръжния прокурор, разказах му за случая и той ми каза да пусна писмена жалба, но, за да не изтича информация, да не описвам подробности в нея, тъй като аз му споделих, че има вероятност да са замесени полицейски служители”.

По-нататък Петното разказва, че в продължение на месец не го потърсили от прокуратурата. Той се поинтересувал какво е развитието на нещата и научил, че преписката била прекратена.

Междувременно едно от момчетата – Симеон Д., почнало да страни от сина му. Това му се видяло странно, защото двамата дотогава били неразделни – тренирали заедно. Бисер решил да се поинтересува на какво се дължи страненето на довчерашния приятел и така разбира, че Симеон е бил викан в местното отделение на полицията, където го разпитали дали Миланови не се занимават с разпространение на наркотици. /С днешна дата вече се знае и повече от това/. Симеон написал жалба до полицията какво точно се е случило. В нея той в прав текст собственоръчно е написал и се е подписал, че, цитираме със съкращения: „На 03.10.2015 г. ми се обади полицай на име... започна да ме разпитва за Бисер Миланов дали се занимава с наркотици и купуване на гласове. След като му отговорих, че не се занимава с такива неща, той ми предложи да ми даде наркотици, за да ги сложа в колата и в апартамента на Бисер Миланов, като ми каза да си мълча. На следващия ден ми се обади за нова среща – попита ме какво съм решил, а аз му отговорих, че не искам”. Симеон завършва жалбата си с опасенията, че го е страх „този полицай да не направи нещо срещу него и срещу други деца”.

Жалбата е адресирана до ОД МВР- Русе и носи датата 23. 10. 2015 г.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари