Иззеха над килограм кокаин при спецакция на ГДБОП в София

0

Трима мъже са задържани в хода на полицейските действия

Над килограм кокаин, други високорискови наркотични вещества и цигари без бандерол са открити при операция на ГДБОП.

Специализирана операция е предприета от служители на ГДБОП на 4 април в София. Целта на полицейските действия, реализирани под наблюдението на СГП - разкриване и документиране на организирана престъпна дейност на територията на столицата и в страната, свързана с разпространяването на акцизни стоки без бандерол /тютюневи изделия/ - престъпления по чл. 321 и чл. 234 от НК. В хода на акцията, в момент на сделка, в ж.к. „Надежда“ в София са задържани трима мъже, на възраст 51, 59 и 65 години. В управлявания от единия от тях автомобил са открити 420 кутии цигари от различни марки без акцизен бандерол, както и 1000 лв. В хода на извършените действия по разследването са претърсени 8 имота и 3 автомобила, на тримата е извършен личен обиск. Открити са 4305 кутии цигари от различни марки, кашон и пакет с тютюн, иззети са 30 000 лв., 1150 евро, 5 мобилни телефона, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При извършеното претърсване на един от адресите е намерено и иззето голямо количество високорискови вещества – приблизително 1300 грама кокаин, повече от 3500 хапчета екстази, над 300 грама хашиш и повече от 500 грама бяло вещество на прах и на кристали, реагирало при полевия тест на амфетамин, както и две електронни везни. Работата по случая продължава под наблюдението на СГП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари