Пламен Стоилов ще ни купи нови тролеи, ама друг път

19
Кметът реши да зарадва русенци преди местните избори с 20-30 годишни "бараки"
Кметът реши да зарадва русенци преди местните избори с 20-30 годишни "бараки"

Дългоочакваните тролеи пристигнаха в Русе с кораб по река Дунав.

Всички русенци се надявахме, като граждани на най-европейския град в България, да се возим на нови тролеи с по-добро качество. За съжаление трябва почакаме още доста дълго за това. 

"Новите" тролейбуси се оказа, че са употребявани само 20 години, а някои от тях били и по-старички. Старите машини са без климатици и имат конструктивни особености, но шофьорите ще минат познавателен курс по отношение приборите на таблото, обясни изп. директор на „Общински транспорт Русе“ Александър Георгиев.

Кметът на Русе Пламен Стоилов побърза да се похвали с големия успех на своето управление: "Днес пристигнаха 17 тролейбуса втора употреба, с които ще подобрим качеството на обслужване на пътниците на Русе".

Превозните средства са втора употреба и нямат климатици, но според Пламен Стоилов били в отлично техническо състояние. Кметът реши да зарадва русенци преди местните избори с 20-30 годишни "бараки", като обещанието за нови автобуси и тролейбуси остава приоритет, ама за друг път.

Публикацията на кмета на Русе в социалната мрежа предизвика невиждан възторг сред герберите, които изсипаха множество похвали и благодарности за невиждания успех на г-н Стоилов.

- "Супер! Много добра новина! Поздравления!"

- "Поздравления за добре свършената работа!"

- "Хвала на нашия кмет"

- "Адмирации, но много е ВАЖНО русенци да ги пазим!"

- "Поздравления за дейността на кмета! Направете сравнение дори и за една година и ще се убедите, че се работи за подобряване благосъстоянието на града. А мрънкащите, това са хора, които не са дали, не са направили нищо за града, сигурна съм и пред своето жилище."

- "За пореден път - едно голямо БРАВО!!! Състоянието на градския ни транспорт беше важна тема и най-после смислени и перспективни действия в тази посока."

- "Само добри новини, кмете! Поздравявам Ви, за усилената работа. Вярваме ви и благодарим."

- "Поздравления! Дано и селските Кметове да си вземат поука"

- "Поздравления Г-н Стоилов. Чудесно е всичко, което правите за града ни. Изненадана съм че още не са се отбелязали критикарите? Какво се случва с тях?"

- "Перфектно! Най-после случихме на кмет, който знае какво прави!"

След кратък преглед на поздравленията и всички почести се зачудихме, дали не сме попаднали някъде в Северна Корея. Възможно ли е феновете на Ким Чен Ун да са започнали да пишат на български език?

Слава Богу, не след дълго попаднахме и на някои критични мнения, които ни върнаха в реалността. Изглежда, че админите още не са се събудили, за да изтрият "неудобните" коментари и да блокират "непослушните" потребители, които не се радват достатъчно на грандиозния успех на Пламен Стоилов.

- "Какво браво бе хора, хората си бракуват боклуците и кмета ги купува"

- "Браво се казва на ново нещо. Ние втора ръка народ ли сме? Защо се унижаваме?"

- "Всичките дебели и мазни задници на Европа са седяли по тези тролейбуси и ние им купуваме изхабените им гащи"

- "До кога втора употреба?"

- "Нали щяха да са нови?"

- "Г-н Стоилов кога ще пристигнат новите автобуси и тролей...?"

- "Няма да се оправим никога"

- "Пак ще има кво да си "взима" човечеца .... ръкопляскайте му че пълни градът с някъкви тролеи ,които са ги изкарали от употреба НОРМАЛНИТЕ държави , еее радвайте им се"

- "Краткосрочно сте наринали едни пари. Къде е логиката?"

- "Отново сигурно ще съм блокиран.. Ама това "дарение" от нормалните страни в движение ли е или е брак?"

- "Г-н Стоилов много се съмнявам в подобряването на автобусната и тролейбусна мрежа. Давам Ви пример: Как е възможно последен автобус във 18:10 часа. Има хора, които работят на смени. После какво правим.... ТАКСИ. Да не говорим за неудобните малки и грозни зелени автобусчета полу ряздрънкани и без климатик. Блазе им на Варненци - климатиците са във всеки автобус"

- "Абе голямо хвалене. А нашата улица я разораха септември месец и хал–хабер нямат да я асфалтират. Хвърлиха по някоя лопата на дупките и това е. Да не би парите кмете да сте ги отклонили за тези автобуси,че ще струваме скоро година? Уточнявам – за ул. Згориград става дума. Що не ги купихте в началото на мандата си, а не в края?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари