Пикси Фокс все още не се харесва как изглежда

0

Пикси Фокс иска да влезе в книгата на Гинес за най-тънка талия

Шведският модел Пикси Фокс все още не се харесва как изглежда, въпреки че до момента си е направила повече от 100 козметични процедури и операции. Тя се стреми към перфектната фигура, но постигнатото до момента не е достатъчно, смята самата Фокс.

Сред корекциите, които си е правила, влиза премахването и на 6 ребра, промяна на цвета на очите, няколко операции на гърдите, напомпване на устните и дупето чрез прехвърляне на мазнини и много други.

През следващата година тя планира да си направи поне още 10 операции. Целта й е да влезе в книгата на Рекордите на Гинес за най-малка талия.

Семейството на Пикси е шокирано и объркани от нейната трансформация и тя споделя, че се чувства некомфортно, когато им показва поредната корекция по тялото си.

"На първо място, мисля, че това може да се окаже опасно. Тялото не казва кога ще спре. В момента тя е на 26, какво ще стане когато стане на 62? Преди беше толкова красива... И сега също е симпатична, но по различен начин", майката Ана- Лина изразява загрижеността си, че тялото на Пикси най-вероятно няма да издържи на всички процедури, които тя планира.

До момента тя е пръснала над 120 000 долара, за да подобри външния си вид. Самата тя споделя, че много често хората остават шокирани от вида й и първото, което й казват е, че изглежда като анимационен герой. Пикси обаче не се тревожи от това, а дори напротив – приема го за комплимент и признава, че точно към този ефект се е стремяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари