Пенчо Милков разговаря с хората от Хотанца

0

За безстопанствените кучета предприемаме кастриране

"Днес разговарях и с хората от Хотанца. След като ремонтирахме пътната отсечка към Юделник, ще трябва да асфалтираме и тази до Николово, защото пътят се ползва от доста пътуващи, включително жителите на съседните села.", зави кметът на Русе в социалната мрежа

Родителите са принудени да карат децата си на детска градина в Ново село

"Въпреки, че тук има много деца, детската градина работи до обяд и хората са принудени да карат своите до тази в Ново село. Ще съберем всички родители, за да проверим готовността им да ги оставят в Хотанца, ако се установи целодневно обучение.", каза г-н Милков.

Косенето на общите площи в селото вече е подсилено с новия мулчер и двамата допълнителни работници в кметството.

"За безстопанствените кучета предприемаме кастриране, а агресивните ще останат в приюта ни, където ще се грижим за тях докато се открият новите им стопани", добави Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Оня с гьостерицата
    Има и още едни големи ЛАЙНЦА в Русьето - карат мАтор в полунощ всяка вечер из града и навиват масура на газта докрай, да произведат впечатление у умореното градонаселение. Съответно, мАторите трещят, гърмят и никаква институция НЕ ИМ ПРЕЧИ да се ебават със спокойствието и съня на малкото нормални хора, опитващи се някак да съществуват. И това всяка вечер, всяко лято, а маршрута го знаят и кучетата дори, както и тези, които са богоизбраните да тормозят. Кмет, КАТ, Полиция, камери...Йок!
  • 5
    3
    За наденицата и за адронния...
    Без да искам да бъда в защите на Пенчо, ще кажа само че кметът ни е тчно каквито сме и самите ние.Не е така ли?Кучешки ЛАЙНА навсякъде из града, да, така е!Но от чии кучета?Бездомни и безстопанствени ли? Не! Нашите кучета, на нас гражданите СЕРАТ в градинките, по площадките и ние, големите ГРАЖДАНИ, НЕ ИМ ЧИСТИМ! Хайде да не си кривим душите. И пак - нашите деца пият безалкохолни в кенчета и ядат снаксове, а после опаковките пак по улиците и площадките навред. Е, питам аз, Пенчо ли е виновен пак? Ами ако Пенчо беше Пиночет?!?
  • 5
    2
    Възмутена
    От всички населени места в община Русе, след срещите на кмета, излиза, че в Русе е най-зле - мръсотия, неокосена или окосена, но неприбрана трева, разкопани улици, запушени шахти, кучешки л..на по улици и градинки...
  • 6
    1
    русенец
    Тъпчо, нас не ни е страх, че безстопанствените кучета ще ни заплодят, а че ни хапят! В нормалният свят къде си виждал глутници кучета, бе дебил? Там службите ги прибират и ако до определен срок не ги осинови някой, то се евтаназират !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари