Пародийно шоу за таланти гостува в Мартен

0
Входът за спектакъла е свободен
Входът за спектакъла е свободен

Пародията на тв шоу за таланти „Артистисимо-3“ ще гостува на 19 юни от 19:00 часа в град Мартен.

Публиката ще се забавлява със скечове, песни и танци, изпълнени от младите членове на едноименната трупа, а входът за спектакъла е свободен, пише Русе Медиа.

На сцената ще разгърнат своя талант и артистичност Данаил Александров в ролята на Водещия, Александра Пулин, Боян Тодоров, Велислава Веселинова, Константин Златев, Мариела Димитрова, Мартин Илиев, Михаил Гавраилов, Нина Николова, Петър Ганев, Рени Димитрова, Симеон Иванов, Станислав Ценов и Тошко Велев. Режисьор е проф.Александър Илиев, а ръководител Иглика Пеева.

Гастролът в Мартен е петото представление на новата премиера на театър-школа „Артистисимо“ към Военен клуб-Русе. То вече пожъна огромен успех в Първия студентски театрален фестивал „Три дена на сцена“ – Пловдив, който се състоя в началото на юни. В Европейската столица на културата учениците от Русе играха два от спектаклите си – „Свобода или смърт юнашка“ по стихове на Ботев и Яворов, и забавния „Артистисимо-3“.

През 2019 г. трупата „Артистисимо“ отбелязва 10 години от създаването си. В края на сезона предстои премиера на детската група на школата със спектакъла „Приказка рисувана” и десетдневен майсторски клас през юли в Сардиния /Италия/ с участие в международната постановка „Дамата и еднорогът”.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари