Отворено писмо до нещото Каракачанов!

3
Видно е, че за теб освен власт и пари, други ценности не съществуват. ОСТАВКА!!!
Видно е, че за теб освен власт и пари, други ценности не съществуват. ОСТАВКА!!!

Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. В него той изразява възмущението и недоволството си от него

Припомняме, че преди 2 дни Недевски и Каракачанов си размениха остри реплики. Вицепремиерът попита протестиращия дали той е народът.

"Отворено писмо до нещото Каракачанов!

Каракачанов, няма да се обърна с Господин Министър или Господин Вицепремиер към теб, защото за мен ти си една голяма 0!!! Един прост човек, облечен във власт!

Вчера в диалог помежду ни,си позволи да намесиш майка ми. Много подло, мерзко и просташко, типично за теб. Майка ми(лека и пръст, почина преди две години), беше достоен човек, за разлика от теб. С повече от 40 години трудов стаж. Време, през което е градила и съзидавала това, което ти и твоите колеги от това мракобесно за България правителство, да разпродавате на безценица и да крадете! През времето, когато ти агент Иван, си си писал доносите, тя е работила за бъдещето на тази страна!

Каракачанов, не тая злоба и омраза към теб, защото съдбата достатъчно те е намразила, за да те създаде такъв. Безразличен си ми и безличен! Съвет от мен - за в бъдеще, не си позволявай да намесваш майките ни! За нас те са святи!

Видно е, че за теб освен власт и пари, други ценности не съществуват. ОСТАВКА!!!

С голямо неуважение: Петър Недевск"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари