Осман Октай: От интервюто на Борисов излиза, че на него дамата му е плащала, за да я удовлетвори

2
Смятам, че тези пари и кюлчета в чекмеджето му са платени именно за тези услуги
Смятам, че тези пари и кюлчета в чекмеджето му са платени именно за тези услуги Снимка: Кадър 7/8 ТВ

Смятам, че тези пари и кюлчета в чекмеджето му са платени именно за тези услуги

Мъже, които говорят за интимните си подвизи, са съмнителни. Сериозният мъж никога не говори за подвизите си в спалнята, така смятам аз. Второ, от интервюто на Бойко Борисов става ясно, че не мъжете плащат на жените за такива услуги, а че някой плаща на нашия премиер - това е различното. Някаква жена идва и му плаща, за да бъде удовлетворена. Той е човекът, който удовлетворя женските нужди и е много скъпо платен. Така поне излиза от интервюто, което е дал пред немската медия.

Това коментира в ефира на 7/8 ТВ Осман Октай.

Смятам, че тези пари и кюлчета в чекмеджето му са платени именно за тези услуги. Така смятам, защото той в интервюто казва, че е знаел за тези снимки, за тези пари, знаел, че минават през охраната на НСО и не е взел никакви мерки, защото тези служби са на негово подчинение, посочи той.

От изявлението на Борисов пред немския вестник разбрах, че той се самообвинява и е готов за обвинението на прокурора, коментира Октай.

НСО изпълняват една много важна функция. Те всяка вечер водят дневници къде ходи подопечния им, какво пие, какво яде. Така че охраняваните от НСО хора имат едни огромни досиета. Те контролират всеки един за неговите слабости, контролират хората, които вземат важните решения. НСО не трябва да съществува, защото обслужва до децата на властимащите в България. Има фамилни бригади от НСО - момчета, които обслужват важна фамилия в държавата, което обаче е в нарушение на всички правила, посочи той.

Само ще напомня, че Борисов в нарушение на всички правила си кара сам джипката. Но мисълта ми е, че по-страшното е, че толкова много пари се наливат в НСО, за да могат да контролират живота и фамилиите на всички важни фактори в държавата, които имат отношение към подобряването живота на хората. Тяхната ролял е зловеща, затова незабавно трябва да бъдат закрити и разформировани - първо НСО, а след това ДАНС, ГД БОП и други такива служби, посочи той.

Въобще цялото МВР трябва да бъде реформирано. След това цялата система на здравеопазването, защото хората умират по стълбите на болниците. На трето място българските политици трябва да разберат, че докато не спечелят доверието на хората, няма как хората да изпълняват техните решения. В цял свят, дори в африканските страни, сгафи ли някой политик, първо си хвърля оставката. Защо? - заради това въпросното доверие. Тук не става въпрос за доверие в дадена личност, а в доверие в държавността. Защото всеки, който представлява определена власт, той представлявав доверието в държавата. Той вече няма лично доверие, а представлява държавата и държавността. Това е различно от личното доверие, посочи Октай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари