Орхан Мурад ще става дядо!

20

Сузанита не говори за бъдещия член на фамилията

Семейството на Орхан Мурад ще се сдобие с нов член на известната фамилия. Сузанита и нейните родители успяха да запазят тайната почти до самия край.

За щастливото събитие съобщи съпругата на Орхан Мурад - Шени, която пусна снимки на бременната си щерка и заяви, че ще бъде "секси баба".

Голямата дъщеря на Шени ще стане майка съвсем скоро. "Моята прекрасна дъщеря Алекс, която скоро ще ме направи най-щастливата и сексапилна баба. Амин. Обичам те, това са истинските подаръци, които те правят щастлива", пише тя.

Алекс се дистанцира от светския живот на своето семейство и категорично се обяви против жалките амбиции на Сузанита да пробие в шоубизнеса. Оттогава двете са в обтегнати отношения и не се знае дали бъдещата майка ще позволи на сестра си да се запознае със своя племенник, пише БЛИЦ.

Шени и Орхан пък са решили да се разведат. Отношенията им се изострят покрай пандемията и липсата на средства. Майката на Сузанита започна да разпродава вещите си. Обявила е колата си за продан, както и масажното легло, което е купила преди години за 6000 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари