Орхан Мурад: Сузанита показва среден пръст на дявола!

1
Бащата на Сузанита споделя, че не вижда нищо скандално в първия й клип
Бащата на Сузанита споделя, че не вижда нищо скандално в първия й клип Снимка: Кадър: БТВ

"В момента Сузанита е на училище. Тя е много добро дете, което помага на бедни и болни хора. Отзовава се навсякъде, където я поканят благотворително."

Това каза Орхан Мурад в ефира на БТВ.

Все пак се разграничи от музикалните предпочитания на дъщеря си, понеже тя не слуша като него класика и джаз: "Сузанита е продукт на поколенията, които се изродиха, и на леките музикални жанрове. Никой не е очаквал, че така ще се получи."

"Сузанита ходи по участия в петък и събота, винаги придружена от майка си. Няма силикон, нито дори хиалурон. С жълтите журналисти ще се съдим", предупреди Мурад.

"Не виждам нищо скандално в първия клип. Тя е по едно боди. Средния пръст го показва на дявола, на завистта. А във втория е с бански, край басейн. Не бях гледала целия клип на Андреа, но ние вече си бяхме тръгнали. Сузи беше гостуващ изпълнител и снима само своята част. Беше 38 градуса. После си тръгнахме. Смути ме целият клип, като го видяхме, но това си е продукт на Андреа", каза майката на Сузанита Шенай.

"Ние ходим на психолог. Всеки в България има нужда от психолог", добави Шенай. И сподели: "Аз съм жена, която се бори с рака. Това дете понася много тежко това, че аз не се чувствам добре."

Шехай бе откровена също, че Сузанита не чете книги, за разлика от голямата й дъщеря, която е изчела цялата българска а цялата английска литература.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Женското "НЕ СЕ СЪРДЯ" е като зъболекарското "НЯМА ДА БОЛИ!"

Харесай Дунавмост във Фейсбук