Обяснения за дебили

9
Баце е жертвата, а не петте милиона българи
Баце е жертвата, а не петте милиона българи

Баце вчера се ожали в Пазарджик, че искали умишлено да свалят правителството. А, не бе, случайно ще искат да го свалят! Атаката срещу НАП затова била! Той горкият – жертва! Не петте милиона, на които личните им данни се развяват по света, а самият Той! Нито дума какви некадърни калинки си е сложил в НАП и как са оставили данните незащитени. Нито дума защо не е поискал оставката на шефката на НАП. Нито дума защо не е инвестирано в киберсигурност, а се наливат пари в бонуси за калинките.

А всъщност, Баце, вземи да питаш тия, дето подслушват всички ни, какво се говори за теб и правителството. Надали има някой извън верният ти матрИЯЛ, който да не иска това правителството да се маха. За предпочитане направо да се премести – в затвора! Ама съвсем умишлено си го мислим, не случайно!

Другият проблясък в Пазарджик беше, че не си издигнал /Ти лично, въпреки че в Конституцията няма таквоз нещо/, кандидат за главен прокурор. Не си искал да се месиш в работата на прокуратурата! Ама, Баце, не всички сме дебили, бе душа!

То по-мазен и верен от сегашната номинация, със свещ да търсиш, няма да намериш. А и да ти припомня, че като не си много наясно с Конституцията, може и да си забравил удобно – имаш квота във ВСС, който избира главният прокурор. Не сме всички дебили, помним! Кандидатурата си е твоя и само твоя! Твоята бухалка, твоята тояга! И всички ги е страх, защото вместо защита на закона и държавата, ще получим защита на организираната престъпна група, наречена правителство.

Раздаваш по 300 лева и прасе, само и само хората да си заколят животинките. Ама ние ги знаем твоите обещания. След като ги заколят, като нищо може да забравиш или да я намалиш сумата. А и за 300 лева прасе не може да купиш, което да те храни месеци наред. Защо не обясниш за Великата свинска ограда? Колко пари се потрошиха? Защо не обясниш липсата на адекватни мерки. Или само можете да унищожавате, но не и да пазите!

Баце, не само дебили има на Територията. Ти си на власт само защото сееш разединение сред тези, които те мразят. Машината за социален инженеринг действа на пълни обороти. Но не се и съмнявай, съвсем умишлено един ден ще застанеш пред съда – независим български съд, с независими и почтени съдии. Или пък – пред Бог. И тогава няма да можеш с лъжи и простотии да се измъкнеш от присъдата!

Елена Гунчева   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари