Николай Стайков: Българските медии са приятелски настроени към прокуратурата

0
Никога няма да зададат неудобен или какъвто и да било въпрос към главния прокурор, към който и да било прокурор, а само повтарят или препечатват прессъобщенията
Никога няма да зададат неудобен или какъвто и да било въпрос към главния прокурор, към който и да било прокурор, а само повтарят или препечатват прессъобщенията Снимка: Дебати.бг

Според журналиста Николай Стайков по-голямата част от българските медии са приятелски настроени към прокуратурата.

На брифинг, организиран от Европейския парламент по повод Световния ден за свободата на печата, Стайков заяви, че работещите в тях никога няма да зададат неудобен или какъвто и да било въпрос към главния прокурор, към който и да било прокурор, а само повтарят или препечатват прессъобщенията.

За съжаление, моето, а и не само моето впечатление е, че разследващите журналисти и прокуратурата не са от една и съща страна на барикадата в битката с корупцията и организираната престъпност“, допълни той, предава БНР.

Стайков отговори на въпрос на нидерланската евродепутатка София ин 'т Велд от „Обнови Европа“. Той бе поканен да участва в брифинга като жертва на заплахи заради дейността си в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари